KOULUTUKSET

Kosmetiikan myyntikoulutus


Koulutuksen tavoitteena on lisätä kosmetiikan myyntiä parantamalla henkilökunnan osaamista. Koulutuksessa poistetaan kosmetiikan myynnistä aiheutuvaa epävarmuutta ja opetellaan tekemään lisämyyntiä sujuvasti. Koultuksessa käydään läpi erilaisia tyypillisiä apteekin asiakastyyppejä ja opetellaan heille sopivien tuotteiden myyntiä. 

Ihonhoidon koulutus


Koulutuksessa käydään läpi erilaisia yleisimpiä  iho-ongelmia ja niiden syntyä. Koulutuksen tavoitteena on myös oppia suosittelemaan tuotteita iho-ongelmista kärsivälle asiakkaalle. Koulutuksen tavoitteena on parantaa henkilökunnan ymmärrystä iho-ongelmista ja sitä kautta kasvattaa uskallusta myydä kosmetiikkaa asiakkaille.

Kosmetiikan raaka-ainekoulutus


Koulutuksessa käydään läpi yli kymmenen kosmetiikassa yleisesti käytettävää raaka-ainetta sekä perehdytään niiden vaikutukseen ihonhoidossa. Jokaisen raaka-aineen kohdalla myös kurkkaamme, mistä apteekkikosmetiikkatuotteista kyseistä raaka-ainetta löytyy. Koulutuksessa opetellaan myös hyödyntämään kosmetiikkasanastoa myyntityössä. 


UUDEN TYÖNTEKIJÄN PEREHDYTYSKOULUTUS

10 vuoden kosmetiikka-alan kokemuksella Ihoasiantuntija voi hoitaa uuden työntekijän perehdyttämisen apteekkikosmetiikkatuotteisiin ja ihonhoitoon.

Perehdytyksessä käydään läpi kaikki kyseisessä apteekissa olevat kosmetiikkatuotteet. Koulutus tapahtuu apteekissa paikanpäällä ja se räätälöidään työntekijän sen hetkisen osaamisen mukaan hänelle sopivaksi. Ei siis haittaa, vaikka aikaisempaa kokemusta ei olisi kosmetiikasta vielä kertynyt sillä Ihoasiantuntija opettaa. Koulutus on suunnattu farmasian opiskelijoille, teknisille työntekijöille, farmaseuteille sekä proviisoreille.