VUOKRAA KOSMETOLOGI PÄIVÄKSI

Voit vuokrata apteekkikosmetologin päiväksi pitämään esittelypäivää, tekemään ihon kosteusmittauksia tai puhumaan esimerkiksi asiakastilaisuuteen!


Kosmetologin neuvot ovat apteekissa usein tykätty lisä palveluvalikoimaan. Vuokraamalla Ihoasiantuntijan, sinun ei tarvitse palkata henkilökuntaan omaa kosmetologia.

UUDEN TYÖNTEKIJÄN PEREHDYTYS KOSMETIIKKAAN

10 vuoden kosmetiikka-alan kokemuksella Ihoasiantuntija voi hoitaa uuden työntekijän perehdyttämisen apteekkikosmetiikkatuotteisiin ja ihonhoitoon.


Perehdytyksessä käydään läpi kaikki kyseisessä apteekissa olevat kosmetiikkatuotteet.

KOSMETIIKAN HYLLYTYSAPU UUDELLE APTEEKILLE

Uutta apteekkia perustaessa voidaan hyödyntää ulkopuolista hyllytysapua kosmetiikkahyllyn rakentamisessa. 


Ihoasiantuntija osaa suunnitella teille myyvän kosmetiikkahyllyn siten, että jokainen tuote on siististi oikealla paikallaan.


YHTEISTYÖT APTEEKKIKOSMETIIKKA-

BRÄNDIEN KANSSA

Ihoasiantuntijan kanavat toimivat luotettavina tiedonlähteinä apteekkilaisille. Kirjoitamme yhteistyössä apteekkikosmetiikkamerkkien kanssa esittelypostauksia sosiaaliseen mediaan sekä ihoasiantuntija.fi sivuille. 


Apteekin työntekijä voi siis saada blogiartikkelin kautta arvokasta tietoa eri kosmetiikkatuotteista ja näin ollen hyödyntää sitä omassa työssään myydessään tuotteita kuluttajalle. Koska Ihoasiantuntijan kohderyhmä on rajattu apteekin ammattilaisiin, haluamme tuottaa mahdollisimman hyvin heitä palvelevaa sisältöä Ihoasiantuntijan kanaviin.

EDUSTUSTILAISUUDET JA ASIANTUNTIJALUENNOT

Ihoasiantuntijan osaamista voidaan hyödyntää myös esimerkiksi messuilla tai muissa edustustilaisuuksissa. 


Myös asiantuntijaluennot ennalta valituista aiheista onnistuvat, jos haluat luoda menestyneen tapahtuman kauneusalan aiheista.