Yhteistyöt

Ihoasiantuntija tekee laajasti yhteistöitä esimerkiksi erilaisten apteekkikosmetiikkabrändien sekä muiden yrittäjien kanssa.


Esimerkkejä erilaisista yhteistöistä

Blogikirjoitus + somejulkaisut

 valituista tuotteista/tuotelinjoista. Kirjoitus julkaistaan www.ihoasintuntija.fi sivuilla sekä @ihoasiantuntija Instagramissa sekä Facebookissa.  Ihoasiantuntijan kanavat toimivat luotettavina tiedonlähteinä apteekkilaisille. 

Apteekin työntekijä voi siis saada blogiartikkelin kautta arvokasta tietoa eri kosmetiikkatuotteista ja näin ollen hyödyntää sitä omassa työssään myydessään tuotteita kuluttajalle. Koska Ihoasiantuntijan kohderyhmä on rajattu apteekin ammattilaisiin, haluamme tuottaa mahdollisimman hyvin heitä palvelevaa sisältöä Ihoasiantuntijan kanaviin.

(1-5 valokuvaa, blogikirjoitus www.ihoasiantuntija.fi sivulle, 1 Instagram feed-julkaisu, 1 Instagram story-julkaisu, 1 Facebook-julkaisu) 

Hinta 75€ +alv24%


Yhteistyö lanseeraustilaisuus

Kutsu Ihoasiantuntija esimerkiksi uuden tuotteen pr/lanseeraustilaisuuteen. Yritys saa vapaaseen käyttöönsä tilaisuudessa kuvatun somemateriaalin, sekä tilaisuudesta tehdään kirjoitukset Ihoasiantuntijan blogiin ja somekanaville, jotta myös apteekkilaiset voivat pysyä perillä uutuuksista.


 Hinta 28€/h +alv 24%


Messut ja muut tilaisuudet

(esimerkiksi Farmasian päivät, Apteekkaripäivät, kauneusmessut yms). 

Jos esimerkiksi messujen alla tuntuu, ettei oma henkilöstö riitä, voit vuokrata Ihoasiantuntijan esimerkiksi messupisteellenne töihin yhdeksi tiimiläisitänne.

 Hinta 28€/h +alv 24%


Koulutukset ja edustukset apteekeille.

Ihoasiantuntijan voi palkata myös tuuraamaan brändien edustajien töitä esimerkiksi loman/sesongin/sairastumisen ajaksi. Ihoasiantuntija kouluttaa apteekkilaiset ja hoitaa infotilaisuudet poissaolonne aikana.

 Hinta 28€/h +alv 24%


Kosmetiikan esittelypäivät.

Ihoasiantuntijan kautta onnistuu myös kosmetiikan esittelypäivät. Esittelypäivässä Ihoasiantuntija rakentaa myyvän ja siistin esillepanon apteekkiin ja toimii tuotteen esittelijänä sovitun kellonajan. 

Hinta 28€/h +alv 24%


Kirjoitetut lehtiartikkelit yritykselle.

Ihoasiantuntija kirjoittaa myös lehtiartikkeleja liittyen ihonhoitoon tai kosmetiikkaan. Artikkelit sisältävät tarkistettua faktatietoa. 

Hinta 100€/artikkeli +alv 24%


Onko sinulla mielessä jokin mahtava yhteistyöidea jonka haluaisit toteuttaa? Jätä yhteystietosi niin keskustellaan lisää!